Buitenschoolse opvang

Overblijven met Kinderstralen. Lunchen op school.

Lunchen op school, onderdeel van Kinderstralen, is specialist in de tussenschoolse opvang van kinderen op basisscholen in Nederland. Dagelijks komen ruim 15.000 kinderen met plezier op zo’n 50 scholen in 8 provincies in Nederland bij ons overblijven. Even lekker ontspannen en opladen voor de middag op school. Net als thuis. Dat doen we ook graag voor uw kind(eren).

Wij willen graag dat:
kinderen zich welkom en veilig voelen bij de overblijf. Onbezorgd en blij, net als thuis.
ouders hun kind met een gerust hart laten overblijven bij een vertrouwde opvangorganisatie.
scholen de zorg om tso met een goed gevoel uit handen kunnen geven aan een professionele partner.
overblijfmedewerkers met plezier en goede ondersteuning hun overblijfgroep kunnen begeleiden.

Tussenschoolse opvang bij Kinderstralen: gewoon een warm nest
Lunchen op school is geen pauze die je moet overbruggen, het is een waardevol onderdeel van de schooldag. Een die het kind centraal stelt en aansluit op haar of zijn positieve belevingswereld en ontwikkeling. Dat ervoor zorgt dat het kind zich in dat ene uur ook echt thuis voelt. Opvang bij Kinderstralen is gewoon een warm nest.

 

Het overblijven op uw school wordt verzorgd door Kinderstralen, Lunchen op school.Voor meer informatie en om uw kind(eren) in te schrijven klikt u hier.

Voor- en naschoolse opvang

Per augustus 2007 zijn scholen wettelijk verplicht om voor- en naschoolse opvang voor kinderen te laten organiseren. De Utrechtse schoolbesturen streven er daarbij naar om samen te werken op wijkniveau met instellingen voor kinderopvang, welzijn, kunst en cultuur en sport. In onze wijk wordt de voor- en naschoolse opvang verzorgd door:

  • Stichting KOKO, de kinderen worden ondergebracht in ‘UitdeKunst‘ op het Kortland 21, 3451 VD Vleuten (www.kokokinderopvang.nl). Het pand van ‘UitdeKunst‘ grenst aan onze school;
  • Sport-BSO Partou Componistenlaan 1. Vestigingsmanager Carry Northolt
    bereikbaar op telefoonnummer 06-51757685 www.partou.nl/componistenlaan1
  • Bso de Gouddelvers. Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Ellen Pollmann (clustermanager) op 06-83077679 of via de mail e.pollman@kmnkindenco.nl. Voor vragen over eventuele plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met de afdeling planning via planning@kmnkindenco.nl op telefoon nummer: 030-600 47 51.
  • Kids-xpres: www.kids-xpress.nl .Email: kids-xpress@hotmail.com Tel.nr.: 0646163220