Aanmelden leerlingen

Extra kleutergroep op Kees Valkensteinschool

Ouders zijn welkom hun kind vanaf vandaag aan te melden op de Kees Valkensteinschool. Ook deze Vleutense school zit vol, maar begint op 1 februari een extra kleuter-instroomgroep, speciaal om aan de behoefte te voldoen.

foto website aanmelding,,We merken de laatste tijd dat ouders uit de buurt een school voor hun kind zoeken. Ze zijn enthousiast over ons onderwijs en wij vinden het vervelend om ‘nee’ te moeten zeggen omdat onze huidige groepen vrijwel vol zitten. Belangstellende ouders die een school zoeken voor hun kind(eren), kunnen een afspraak maken met de directie. Deze afspraak kan gemaakt worden voor de 1e maandag of dinsdag van de week.

Jonge gezinnen vestigen zich momenteel in het nieuwe wijkje, tussen de Wilhelminalaan en Het Lint in Vleuten. Op de fiets is de Kees Valkensteinschool voor hen heel dichtbij en makkelijk en veilig bereikbaar via een route van fietspaden.

De Kees Valkensteinschool in Vleuten verwacht ook de komende jaren te zullen groeien. Over enkele jaren wordt namelijk een tweede locatie geopend in de toekomstige wijk Haarzicht. ,,Maar we merken dat de behoefte er nu al is.’’

Ouders kunnen hun kinderen ook nu al aanmelden voor later. Bel voor een afspraak met interimdirecteur Jan Migchelbrink 030- 6775563. Adres: Kees Valkensteinschool, Kortland 23, Vleuten. Meer informatie over de school op: www.keesvalkensteinschool.nl