Nieuwe locatie Haarzicht

Nieuwe locatie Haarzicht

Vanaf 2019 heeft onze Kees Valkensteinschool TWEE locaties

We krijgen er een nieuw schoolgebouw bij, in de toekomstige wijk Haarzicht Vleuten. Vanaf 2019 heeft de Kees Valkensteinschool twee locaties in Vleuten: onze huidige school aan Kortland 23 en een tweede locatie in Haarzicht. Dat is de nieuwe wijk die wordt gebouwd achter de Multatulistraat en de Schoolstraat. De precieze plek van onze school in de wijk is nog niet bekend.

De enige basisschool
De verkoop van de eerste huizen van Haarzicht zal op zijn vroegst eind 2018 plaatsvinden. De Kees Valkensteinschool is de enige basisschool in Haarzicht. U kunt uw kind nu al inschrijven. In deze brochure leest u meer over onze school.

Voorbereiding nieuwe school

We zijn al druk bezig met de voorbereidingen van de bouw van onze tweede locatie. Een projectgroep van acht teamleden van onze school heeft een ‘onderwijskundig plan van eisen’ opgesteld. Dat betekent dat het nieuwe gebouw in Haarzicht straks precies past bij onze manier van lesgeven en onze visie op onderwijs. In ons schoolgebouw komen ook een sportzaal, een naschoolse opvang en kinderopvang.

Planning nieuwbouw

* De architect voor de nieuwe locatie is Van Hoogevest architecten. Zie de link hieronder.

http://www.vanhoogevest.nl/nieuws/obs-kees-valkenstein

* De eerste huizen in Haarzicht gaan eind 2017 in de verkoop. Er komen ongeveer 500 woningen.

* De bouw van de wijk, de school en de woningen, begint in 2018. Vanaf 2019 worden de eerste woningen en de school opgeleverd.

We houden u op de hoogte
Kijk ook op de website Haarzicht Vleuten voor meer informatie over de nieuwe wijk.